Naaktstrand Maragas Beach Naxos

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Maragas Beach Naxos

Naaktstrand Maragas Beach ligt op het eiland Naxos, in Griekenland. Het Maragas strand ligt in het noordelijkste stukje van het lange Plaka strand na de rotspunt met het kerkje begint Agia Anna. Het strand heeft een gemengde zand en rots ondergrond. Ondanks dat deze kuststrook best volgebouwd is met toeristische accommodatie ervaar je dat hier bijna niet doordat het strand op soort kaapachtig stuk land ligt.

Je kunt een stukje wandelen en over de rotsen klimmen maar hou er rekening mee dat voor veel Grieken bloot zijn in zicht van een kerk niet  acceptabel is.

Vlak voor het strand ligt Taverna Paradiso waar je heerlijk (gekleed) kunt eten en drinken zowel onder de tamarisk bomen op het strand als op het terras aan de overkant van de weg.

Bereikbaarheid Naaktstrand Maragas Beach Naxos

vanuit de hoofdplaats Chora gaat er een busdienst in het seizoen langs alle kuststranden. uitstappen bij halte Maragas. De bus stopt voor Taverna Paradiso. Voor informatie, routes en vertrektijden verwijzen we naar de website van de vervoerder.

Adresgegevens

Adres

843 00 Naxos
Naxos
Cycladen Eilanden
Griekenland

Navigatieadres

Google coördinaten
37.0632858, 25.3539523
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website