Naaktstrand Luleå – Lulviksbadet

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Luleå – Lulviksbadet is een officieel naaktstrand (grenzend aan een textielstrand) en ligt 10 km ten zuiden van het centrum van Luleå, bij het vliegveld van Kalax. Het zandstrand met ondiep water ligt aan de Baltische zee. De parkeerplaats ligt op ong. 50m van het strand. Kamperen (tent) mogelijk, voor 1 á 2 dagen.

Er zijn goede mogelijkheden om te grillen en er is een eenvoudig toilet (droogtoilet). Er is ook een zwemsteiger.

De leden van de naturistenvereniging Nord verblijven meestal op het strand en beschouwen het min of meer als hun thuisstrand.

Meer over Naaktstrand Luleå – Lulviksbadet

Het is gemakkelijk om dit naaktstrand te vinden als je de E4 van Luleå naar de luchthaven rijdt. Het strand bevindt zich aan de linkerkant van de weg ongeveer 1600 meter voorbij het vliegtuig dat langs de weg geparkeerd staat. Er is een parkeerplaats op ongeveer 50 meter van het strand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lulea
Norrland
Zweden
Contact
E-mail
luna@naturistforbundet.se
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
65.5455, 22.1562
map Open kaart