Naaktstrand Lighthouse Beach

4,9
Onvoldoende 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Geschikt naaktstrand

Beschrijving

Naaktstrand Lighthouse Beach is het meest populaire naaktstrand op Long Island. Hoewel je moet parkeren bij Robert Moses State Park (met een toegangsprijs van ongeveer $ 10) om het strand te bereiken, ligt het naaktstrand eigenlijk buiten de grens van het staatspark.

Lighthouse Beach maakt deel uit van Fire Island National Seashore, en de National Park Service (NPS) tolereert naaktheid hier vrijelijk – zozeer zelfs dat ze toestemming hebben gegeven om borden te plaatsen die bezoekers informeren dat “Beyond This Point You May Encounter Nude Sunbathers.” De borden zijn niet daadwerkelijk geplaatst door de NPS, maar door Friends of Lighthouse Beach, een naturistengroep.  Er zijn geen voorzieningen op het naaktstrand – zelfs geen vuilnisbakken. Toiletten en een snackbar bevinden zich op het textielstaatsstrand (waar je parkeert).

Het naaktstrand ligt bij de Fire Island Lighthouse (vandaar de naam van het strand). De clothing optional zone is opgesplitst in twee delen: een ten westen van de vuurtoren, een ten oosten ervan. Op het strand direct voor de vuurtoren is kleding verplicht. De westelijke naaktzone, die het dichtst bij de parkeerplaats ligt, heeft over het algemeen de voorkeur van koppels en gezinnen. De oostelijke zone, ongeveer een halve mijl lang, is iets meer dan tweemaal de lengte van de westelijke zone en is, hoewel goed bezocht, veel minder dichtbevolkt. Naaktstrand Lighthouse Beach bestaat uit drie gedeeltes:

Bereikbaarheid Naaktstrand Lighthouse Beach

-Lighthouse Beach West – bij de eerste oversteek vanaf RM Field 5
-Lighthouse Beach – aan de voet van de vuurtoren
-Kismet West – bij de derde oversteek van RM Field 5. Alleen Lighthouse Beach West en Kismet West zijn naturistisch.
-Lighthouse Beach, aan de voet van de vuurtoren van Fire Island, is een strand waar topless getolereerd wordt op basis van de wetgeving van New York State.

 

Adresgegevens

Adres

Fire Island National Seashore
New York
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
40.6290, -73.2212
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

4,9
  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2
4,9

Onduidelijkheid troef

Ik bezocht de locatie Met partner

We waren 31-7-2023 op dit strand. Schoon, wel wat druk, verderop richting Lighthouse niet meer. De eerste bloteriken durven zich vertonen, ook lefgozermannen met een minuscule tanga of een peniskoker (lapje met elastiekje). Wij gingen voor volledig nude. Wel wat bekijks, nou ja. Werd getolereerd. Paar uur later toch Parkrangers op de stoep, vriendelijk hoor! We lagen aan de verkeerde kant van het bord ‘daar’. De ene kant was ‘federal’ law, de andere ‘state’law. We moesten maar beter naar de andere kant. De heren reden rustig door met ‘Have a nice day’. Een badgast die aan die andere kant had gelegen kwam naar ons toe. Hetzelfde verhaal, bord ene / andere kant. En: zij komen elke dag rond drie uur, dus trek dan even je broek aan, en daarna weer uit! Ik keek even op genoemd bord: wat zegt dat eigenlijk? Nou, niks! Een kaal bord, blank, leeg. We snappen het nog steeds niet, maar zet een timer op plm 1500 uur. Voor de zekerheid en let even op een jeep. Overigens: die vriendelijke badgast die ons aansprak zei ook: verderop liggen grotere groepjes nude, en die durven ze niet aan te spreken. Snapt u het nog? Veel genoegens daar, het is een fijn strand!

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2

01 aug 2023 - Paul

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
savelighthousebeach@hotmail.com
Telefoon
Website