Naaktstrand Mazo Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang
  • Geschikt voor mindervaliden

Faciliteiten

  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Mazo Beach ligt in Zuid-Wisconsin, tussen Mazomanie en Sauk City aan de prachtige Wisconsin River. Dit is een openbaar terrein, toegankelijk voor iedereen. Het is het oude zomerverblijf van de Badger Naturists.

Friends of Mazo Beach is een op politiek gebied actieve naturistengroep, mensen die graag hun zomer doorbrengen op Mazo Beach aan Wisconsin River. Zij werken samen met verschillende (lokale) organisaties om het strand schoon en toegankelijk voor iedereen te houden.

Bereikbaarheid Naaktstrand Mazo Beach

Reken vanaf de parkeerplaats op een wandeling van een kleine twee kilometer over een gravelweg (waar vaak veel muggen zijn) om het strand te bereiken. Fietsen kan, maar gemotoriseerde voertuigen zijn verboden, tenzij u een invaliditeitskaart heeft. Ga NIET van de weg af of het bos in, want daar staat een stevige boete op. Aan het eind van de weg is een andere parkeerplaats (voor gehandicapten) en eco-toiletten. Je kunt er ook uw fiets aan de ketting leggen. Het strand ligt vlakbij. Hou je kleren aan totdat je op het naturistenstrand bent.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Mazo Beach in Amerika?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Wisconsin
001(608) 798-1954
Verenigde Staten

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
badgernaturists@charter.net
Telefoon
Website