Naaktstrand Ligaries Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Verhuur ligbedden en parasols

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Ligaries Beach ligt redelijk afgelegen in het noorden van het Griekse eiland Skiathos in een bosachtige omgeving.  Er komt een gemengd publiek (gekleed en ongekleed) van rustzoekers. Er zijn enkele voorzieningen, waaronder een taverna vlak achter het strand, maar die zijn door de afgelegen ligging waarschijnlijk niet goedkoop. De toegang tot de zee is makkelijk en het (grof) zandstrand is schoon genoeg om op een handdoek te liggen. Neem wel een parasol mee voor wat schaduw. Door de noordelijke ligging kan het hier winderig zijn, waarbij de zee ook ruwer is.

Bereikbaarheid naaktstrand Ligaries Beach

Dit strand is bereikbaar per auto, maar het betreft een onverharde weg van ongeveer 2 kilometer.  Parkeren aan het strand. Het alternatief is om met een scooter of de fiets te komen of je te laten afzetten door een taxi.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Skiathos
Sporades
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
39.18116909404333, 23.443414962327555
map Open kaart