Naaktstrand Lac de Salagou

6,8
Goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Natuurwater
 • Kiezelstrand
 • Gratis toegang

Beschrijving

Algemene informatie over naaktstrand Lac de Salagou

Naaktstrand Lac de Salagou ligt vlakbij verlaten dorp Celles in Frankrijk. Om hier te komen neem je de D148. Dit strand wordt bezocht door gasten van vakantiecentrum Le Village du Bosc. Het strandgedeelte van dit naaktstrand heeft steentjes, geen zand. Je kunt het hele meer rondrijden en de verschillende strandjes bezoeken. De lengte van het meer is 7 km, het heeft een oppervlakte van 750 ha en een omtrek van 28 km. De diepte verschilt natuurlijk op de verschillende plekken in het meer, van 4 tot 45 meter.

Heb jij foto’s van naaktstrand Lac de Salagou in Frankrijk?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over dit naaktstrand

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Dus daarom zouden we je willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

 

Adresgegevens

Adres

Clermont
Octon
Hérault
033 04 67 96 07 37
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.663302, 3.347201
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,8
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2
6,8

Bijzonder naaktstrand

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij zijn hier van de zomer geweest. Het is een zeer bijzondere locatie omdat het feitelijk geen strand betreft maar een rotsachtige omgeving. Het is vanaf de parkeerplaats een klauterpartij van 20 minuten over rode gravelrotsen om bij de diverse kleine strandjes te komen. Sommige strandjes zijn groot genoeg om met 2 a 3 stellen te liggen en sommige zijn net aan groot genoeg om met 1 stel te liggen. Het water van het meer is mooi helder en zeer goed om in te zwemmen. Op het meer zelf is het verboden om met gemotoriseerde boten te varen, dus het is er rustig stil. Verder zijn er geen voorzieningen aanwezig.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

02 sep 2021 - Jo en Es

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website