Naaktstrand Plage de la Mama

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage de la Mama ligt aan de oever van het park Miribel-Jonage in Frankrijk. Het is een officieel (openbaar) naaktstrand op minder dan 20 kilometer van het centrum van Lyon.

Om toegang tot het naaktstrand te krijgen neem je de snelweg richting Genève en vervolgens de afslag “Parc de Miribel-Jonage”. Sla linksaf en loop door tot de weg een pad wordt. Het strand is vrij verborgen.

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Vaulx en Velin
Rhône
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
45.81266 , 4.95717
map Open kaart