Naaktstrand Plage de la Mama

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Geschikt naaktstrand

Beschrijving

Plage de la Mama ligt aan de oever van het park Miribel-Jonage in Frankrijk. Het is een officieel (openbaar) naaktstrand op minder dan 20 kilometer van het centrum van Lyon.

Om toegang tot het naaktstrand te krijgen neem je de snelweg richting Genève en vervolgens de afslag “Parc de Miribel-Jonage”. Sla linksaf en loop door tot de weg een pad wordt. Het strand is vrij verborgen.

 

 

Adresgegevens

Adres

Vaulx en Velin
Rhône
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
45.81266 , 4.95717
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website