Naaktstrand Ciganka (Zigeunerin)

Kenmerken

Faciliteiten

  • Toilet

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Ciganka (Zigeunerin) is een van de drie FKK-stranden van Lopar. Je kunt het naaktstrand bereiken met de auto of te voet. Op ongeveer 100 meter is er een parkeerplaats, waar je je auto in de schaduw kunt zetten. Het parkeerterrein beschikt over zo’n 30 parkeerplaatsen.

Je kunt kiezen of je wilt zonnen op het zand of liever op de rotsen wilt liggen. De oppervlakte van het strand is ongeveer 500m2. Naaktstrand Ciganka (Zigeunerin) is een ecologisch strand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
51281 Otok Rab
Lopar
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
44.849949, 14.725236
map Open kaart