Naaktstrand Ciganka (Zigeunerin)

Kenmerken

Faciliteiten

  • Toilet

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Ciganka (Zigeunerin) is een van de drie FKK-stranden van Lopar. Je kunt het naaktstrand bereiken met de auto of te voet. Op ongeveer 100 meter is er een parkeerplaats, waar je je auto in de schaduw kunt zetten. Het parkeerterrein beschikt over zo’n 30 parkeerplaatsen.

Je kunt kiezen of je wilt zonnen op het zand of liever op de rotsen wilt liggen. De oppervlakte van het strand is ongeveer 500m2. Naaktstrand Ciganka (Zigeunerin) is een ecologisch strand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
51281 Otok Rab
Lopar
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
44.849949, 14.725236
map Open kaart