Naaktstrand Kovacine

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Geschikt voor kinderen
  • Huisdieren welkom

Beschrijving

Naaktstrand Kovacine is een openbaar kiezelstrand op het eiland Cres dat direct naast de gelijknamige Camping Kovacine ligt waarvan een gedeelte is aangewezen voor naturistische bezoekers.

Bereikbaarheid Naaktstrand Kovacine

Je kunt dit strand te voet bereiken via een makkelijke wandeling van 20 minuten vanuit het stadscentrum van Cres langs de kust van het eiland. Je kunt er uiteraard ook op de fiets komen of met de auto gaan.

Heb jij Naaktstrand Kovacine in Kroatië bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Ul. Mare Svetog Mikule
51557 Cres
Kroatië

Navigatieadres

Google coördinaten
44.964090506600314, 14.392747314312135
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie