Naaktstrand Kehena Beach (Dolphin Beach)

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Kehena Beach is een van de meest unieke, betoverende, funky clothing-optional stranden ter wereld.  ‘Big Island’ gaat prat op enkele unieke zwemgelegenheden in het door de vulkaan verhitte water, zoetwater, zoet en zout gemengd en natuurlijk zeewater. Dit unieke ecosysteem bevat veel en zeldzame diersoorten die alleen in Hawaï leven. Zwemmen vanaf de kust van Big Island is een hemelse ervaring. Om het over duiken maar niet te hebben: exotische vissen, zeeschildpadden, fantastische golven… Er zijn gevarieerde stranden en getijdenpoelen, en natuurlijk waterpret voor iedereen.

Bijzonderheden naaktstrand Kehena Beach

Op sommige dagen (zondagmiddag bijvoorbeeld) komt het ‘circus van de stad’ naar het naaktstrand met drummers, dansers, hoelahoepers, jongleurs, goochelaars, clowns, dolfijnen & honden.

 

Adresgegevens

Adres

Kalapana Kapoho Road
96778 Keaau
Hawaï
001(808) 966-9871
Verenigde Staten

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website