Naaktstrand Kattholmen Island

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand

Beschrijving

Naaktstrand Kattholmen Island ligt op een eilandje 12 km ten zuidwesten van Strömstad. Het hoort bij het nationale park van Saltö. Nadat je hebt geparkeerd, loop je in zuidelijke richting dwars door het bos. Op de rotsen is “NAKENBAD” geschilderd. Er komen vooral mannelijke bezoekers.

Adresgegevens

Adres

Strömstad
W. Götaland
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
58.866200 , 11.139400
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website