Naaktstrand Hudiksvall – Fönebo

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Hudiksvall – Fönebo is een zandstrand aan de oever van de rivier Norra Dellen op circa 4.5 km van Hudiksvall vandaan.

Bereikbaarheid Naaktstrand Hudiksvall – Fönebo

Vanuit Delsbo passeer je via de 305 Bjuråker. Je rijdt naar het noordoosten, naar Friggesund en verder langs het strand van Norra Dellen. Zo’n 700 m voor je bij het niet-naturistenstrand van Fönebo komt kun je parkeren. Daarvandaan loop je nog circa 100 m door het bos naar het naaktstrand.

Adresgegevens

Adres

Norrland
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
61.9213, 16.7144
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website