Naaktstrand Hölick

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Hölick bij Homslandet ligt in de buurt van Hudiksvall. Het zandstrand bestaat uit twee kleine, afgelegen zandstranden die circa 300 m van de weg liggen en minder dan 1 km van Hölick vandaan. Bereikbaarheid: U rijdt richting Hölick, tot voorbij het bord met “HÖLICK 1” en het verkeersbord “50 km”. Even daarna, voordat u bij het verkeersbord “30 km” komt, vindt u aan uw rechterhand een parkeerplaats in het bos. Hier gaat u rechtdoor. U passeert een open plek in het bos om bij het strand te komen.

Heb jij Naaktstrand Hölick in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Hölick 10
824 93 Hudiksvall
Norrland
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
61.63425095507339, 17.422373176666007
map Open kaart