Naaktstrand Hemelrijk

8,2
Zeer goed 3 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Grasveld
 • Zandstrand
 • Natuurwater
 • Beschutte ligging
 • Bereikbaar per OV
 • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

 • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naturistendeel, aan het oostelijk uiteinde van de recreatieplas, bestaat uit een ligweide en een zandstrand, aan de buitenzijde afgeschermd door bossages. Tamelijk open, maar verder naar achteren ook plekken met schaduw. Vooraan zwemwater met geleidelijk toenemende diepte van 0,5 meter tot zeer diep, verderop zeer ondiep water.

Toegang:
Bus Eindhoven-Uden, halte Molen op ruim 1 km vanaf de ingang.

Per fiets:
Vanaf Uden naar Volkel en verder richting Odiliapeel totdat even ten oosten van Volkel de Zeelandsedijk de route kruist, dan zuidwaarts.

Per auto:
Vanaf de A50 via de N265 of vanaf de A73 via de N264 richting Uden; vanaf de weg ten zuiden van vliegbasis Volkel (N264) bij wegwijzer 4138 richting Boekel/Gemert. Na circa 1 km is de ingang.
Gratis fietsenstalling en parkeergelegenheid.

Het recreatieterrein is van half april tot half september geopend tegen betaling. Voor rolstoelers niet toegankelijk i.v.m. onverharde paden. Verboden toegang voor honden. Om het naaktstrand te
bereiken moet men een groot deel van het strand voor geklede recreatie oversteken.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,2
  Ligging
  7,7
  Faciliteiten
  8,3
  Eten en drinken
  9
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7,7
  Prettig Bloot recreëren
  9,7
10

Ik kom er al jaren, en vind het het fijnste naaktstrand. Er is vooral heel veel ruimte, je ziet vaak de zelfde gezichten. Door de entree houd het juist de vieze seks zoekende mannetjes buiten, maar dat lukt nooit 100% en de entre houd het ook lekker rustig en overzichtelijk. Nee, ik heb geen last van enge mannetjes gelukkig.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

03 jun 2016 - vaste bezoeker

7,5

We dachten een prettige zwemgelegenheid te hebben gevonden aan het naaktstrand bij Hemelrijk. Dit beviel de 1e keer goed dus een abonnement genomen. Wat een desillusie de 2 keren daarna; zielige, opgewonden, vieze mannetjes, copulerende jongelui en absoluut geen toezicht. Het geeft geen prettig en veilig gevoel.Nee, geen verlenging meer van ons abonnement!

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  9
  Eten en drinken
  9
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  10

11 apr 2015 - Ingrid

7,2

Ver lopen naar naaktstrandje en entree betalen wat in hoogseizoen rond 10€ kost. Abonnement van jaar kost rond 27,50€ Mooi en redelijk groot zandstrandje met grasveld en helder water. Er staat in de zomer een Dixi toilet. Voor kinderen staat er alleen een glijbaantje en er is geen toezicht. Wel veel attracties voor kinderen natuurlijk in het park. Prima rustig vertoeven, ook al is het megadruk op het textielstrand in de zomer.

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  5
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  9

31 dec 2014 - Roy

Contactinformatie

Adresgegevens
Schuttersweg 1
Volkel
Noord-Brabant
Nederland
Contact
E-mail
info@billybird.nl
Telefoon
0413 277000 en 0413 277008
Website
http://www.billybird.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
51.63262, 5.68337
map Open kaart