Naaktstrand Gunnison Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Op een heldere dag op Gunnison Beach is het mogelijk om de skyline van New York te zien. Dat komt omdat het strand van Northern New Jersey, onderdeel van het Gateway National Recreation Area, gunstig gelegen is ten opzichte van de Big Apple. Tijdens de zomermaanden is er zelfs een retourveerdienst vanuit Lower Manhattan.

De meeste bezoekers komen met de auto en arriveren in het weekend om 09.00 uur om het parkentarief van $ 15 ($ 75 per seizoen) te betalen en een parkeerplaats te pakken. Voertuigen van meer dan 20 voet betalen $ 30 parktoegang of $ 150 per seizoen. Het strand trekt meer dan 5.000 bezoekers op zomerse weekenddagen! Gunnison trekt al jaren naaktzwemmers aan, zelfs voordat het een strand werd waar kleding optioneel was.

Het kenmerkende van het strand is de historische Sandy Hook-vuurtoren, die uitzicht biedt op Lower Manhattan en de Verrazano Narrows Bridge. Rijdend over het noordelijke deel van het park, is het mogelijk om oude gebouwen en verbouwde barakken te zien die nu worden gebruikt als opslag- en kantoorruimte voor parkambtenaren.

Hoewel Gunnison Beach de officiële aanduiding van het naaktstrand is, noemen nudisten het vaak Sandy Hook. De afgelopen jaren zijn er veel verbeteringen aangebracht aan het strand, waaronder de toevoeging van een verhard miniplein bij de ingang, een snackbar en uitgebreide badkamers.

Vanwege de toegangsprijzen voor het park, die helemaal achterin liggen en een halve mijl lopen van het plein naar het strand, schrikt Gunnison gawkers af. Veel nudisten bezoeken het strand als onderdeel van een vakantie aan de Jersey Shore, rijden door schilderachtige stadjes als Rumson en Red Bank of uiteindelijk op weg naar New York City.

Het strand is gemakkelijk te vinden door het volgen van de bewegwijzering. Het is wel een stukje lopen vanaf de parkeerplaats.

Adresgegevens

Adres

Monmouth County
07732 New Jersey
Sandy Hook National Recreation Area
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
40.433356, -73.988551
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
+1 732-872-5970
Website