Naaktstrand Golden Bay

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Geschikt naaktstrand

Beschrijving

In Golden Bay is het naturisme op de meeste stranden geaccepteerd en er is geen officieel beleid waardoor het illegaal zou zijn. De crème de la crème van het hele Nelson gebied is het Abel Tasman National Park.

De vele mooie gouden zandstranden en baaien waar de bush tot op het strand groeit zijn uitsluitend per boot toegankelijk.
Er zijn veel baaien waar naturisten van hun privacy kunnen genieten, maar het kan zijn dat kajakvaarders die de baaien regelmatig aandoen aan land komen om in de zon te liggen.

Adresgegevens

Adres

South Island
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-40.643591, 172.820390
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website