Naaktstrand Golden Bay

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

In Golden Bay is het naturisme op de meeste stranden geaccepteerd en er is geen officieel beleid waardoor het illegaal zou zijn. De crème de la crème van het hele Nelson gebied is het Abel Tasman National Park.

De vele mooie gouden zandstranden en baaien waar de bush tot op het strand groeit zijn uitsluitend per boot toegankelijk.
Er zijn veel baaien waar naturisten van hun privacy kunnen genieten, maar het kan zijn dat kajakvaarders die de baaien regelmatig aandoen aan land komen om in de zon te liggen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
South Island
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-40.643591, 172.820390
map Open kaart