Naaktstrand Golden Bay

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

In Golden Bay is het naturisme op de meeste stranden geaccepteerd en er is geen officieel beleid waardoor het illegaal zou zijn. De crème de la crème van het hele Nelson gebied is het Abel Tasman National Park.

De vele mooie gouden zandstranden en baaien waar de bush tot op het strand groeit zijn uitsluitend per boot toegankelijk.
Er zijn veel baaien waar naturisten van hun privacy kunnen genieten, maar het kan zijn dat kajakvaarders die de baaien regelmatig aandoen aan land komen om in de zon te liggen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
South Island
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-40.643591, 172.820390
map Open kaart