Naaktstrand Galderse Meren

6,1
Voldoende 11 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Grasveld
 • Zandstrand
 • Natuurwater

Faciliteiten

 • Toilet

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Ligweide (1-2 ha) met struikgewas langs een grote zandwinningsplas. Tamelijk open en alleen beschut aan de noordkant doordat het terrein onderaan de geluidswal van de A58 ligt. Het water met een geleidelijk toenemende diepte, 0,5 tot 3,4 meter, wordt gemarkeerd met een drijflijn en is schoon en helder.

Bereikbaarheid en toegang Naaktstrand Galderse Meren:

Openbaar vervoer:
Belbus lijn Breda-Meersel, in het weekend alleen ’s middags, halte Daasdonk op bijna 3 km vanaf het terrein.

Per fiets:
Vanuit Breda zuidwaarts via boswachterij Mastbos, vanuit Rijsbergen naar het oosten over de A16 en vanuit Galder via Galderseweg.

Per auto:
vanaf de A58 afslag Ulvenhout en borden volgen richting Galderse meren, de Moerstraat langs de zuidrand van de plas helemaal uitrijden en parkeren aan de westzijde bij de Rijsbergsebaan; niet tussen houten paaltjes door naar een zwemplas, maar pal ten noorden van parkeerplaats het verharde pad volgen. Loopafstand 200 meter.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,1
  Ligging
  7,3
  Faciliteiten
  4,8
  Kindvriendelijkheid
  5,9
  Hygiëne
  5,1
  Prettig Bloot recreëren
  7,1
  Eten en drinken
  5,7
4,8

Na wat zoeken gevonden. Parkeren op P3/4. Rustig en beschut. Op een mooie nazomer dag prima plek om nog even van de zon te genieten. Jammer van de los lopende honden.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  4
  Kindvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  4
  Prettig Bloot recreëren
  6

07 okt 2018 - Ewald

6,6

vandaag waren mijn vriendin en ik eens naar Breda gaan bij aan komst moesten we een stukje lopen maar was goed te doen ook voor iemand die wat minder valide is want je kan door het losse zand maar er loopt ook een pand naar het strand aan gezien dat we al voor aan een man zagen kijken naar twee dames die lekker lagen te genieten van de zon wij vonden dat niet echt een lekker gevoel en liepen wat verder daar kwamen we bij het strand maar ik zag niet echt een plek voor ons twee ik ben een zon aan bidder mijn vriendin is meer van schaduw want ze verbrand levend dus liepen we door naar achter waar meer bosjes waren maar ook plekken met zon dus lagen we een beetje apart van elkaar toen ik heerlijk lag te genieten van de zon gaf mijn vriendin een seintje dat er een man in de bosjes zat die daar bezig was om zijn penis te strelen en naar haar keek toen ik opstond deed hij of hij aan het plassen was we zijn toen maar toch meer richting het strand gegaan waar we daar heerlijk nog hebben kunnen genieten van de mooie dag toch zal ik niet snel weer gaan en als ik al ga wordt het zeker niet het begin stuk en eind stuk waar blijkbaar de zone is voor heren die niet voor het zonnen komt maar meer ander dingen zoek

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  6

04 aug 2018 - jw smits

5,8

We zijn er pas geweest en de ervaring was weer spannend, jammer inderdaad dat er mannen komen met een ander doel dan slecht naakt genieten van de zon. Weet iemand hoe het is om na de vakantie daar met je vrouw heen te gaan? We willen wederom deze week nog omdat onze vakantie nog een weekje duurt. Het is er schoon en met de aanwezige mensen met het zelfde doel als dat wij hebben, is het er prettig vertoeven.

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  4
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  8

12 sep 2016 - gezelligstel

8,3

Op 18-8-2016 weer een leuk dagje gehad hier. Blijft het een gezellig en leuk strand vinden waar ik graag naar toe ga. We hebben de dag door gebracht ongeveer 10 meter van het toiletgebouw, omdat we mer gebruik wilde maken van de schaduw. Ja af en toe kwamen de ganzen op visite, maar die gingen liggen of liepen door. Wat altijd leuk is om te zien (behalve de rommel die ze achter laten). @Ed schreef op 21-7-2014: Wat ik eerder bedoelde met korter worden kan ik je kort uitleggen. Vroeger liep je de pad op vanaf de weg. Net voor de draai naar links ( 1e bocht ) daar stond al het bord naaktstrand. Lag toen nog de hoge wal die het naaktstrand en het textielstrand scheidde ( en een sloot ). Nu is de hoge wal ingekort en kijk je er zo overheen. Het gras heeft plaats gemaakt voor stenen ( denk voor de duikers en de aanlegplaats voor een boot (zo lijkt het). Daar lagen we dus vroeger een aantal jaren, tot ergens in 2014 (zie mijn post van toen). Nu moet je doorlopen, en 10 tot 20meter na de bocht rechts staat een mooi blauw en nieuw bord wat aangeeft dat je op het naaktstrand komt. Voorheen was het een wit bordje met zwarte letters (net voor je links de bocht omging dus ).

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10

19 aug 2016 - johnnyvang

5,6

Een aantal jaar kwam ik hier. Tot 18 uur is het hier prima toeven. Daarna kun je beter naar huis gaan. Er komen dan veel (rare) mannen. Voor de kinderen zijn er geen speeltoestellen. Er is ook geen horeca, enkel de ijscoman die langs komt. Het water is altijd kraakhelder. En het feit dat het best lang duurt voor het diep wordt is erg gunstig voor (kleine) kindjes. Er is een hok met een aantal wc's, deze zijn niet erg fris. De laatste tijd zitten er ook groepen ganzen en ligt er veel poep. Voldoende schaduw.

  Ligging
  10
  Eten en drinken
  4
  Kindvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  5

25 jul 2016 - Akkermans

6

Leuk en mooi gebied om lekker naakt te genieten, maar als man alleen voel ik me wel een beetje bekeken. Er lopen altijd van die types met cockringen e.d. die gewoon rechtstreeks naar je onderdelen staren of dat er gekeurd wordt of zo. Jammer maar waarschijnlijk niet te voorkomen. Verder een gezellige plek.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  6

10 jul 2015 - arjan

5

Leuk omdat het dichtbij is. Helaas kun je hier niet naar een toilet en ook geen eten of drinken kopen. Er is niemand die de boel bewaakt en op de beschutte plekken hebben wij al een aantal keer mannen gezien die graag (met zichzelf of elkaar) spelen. Niet zo leuk dus als je met je jonge kinderen daar langs moet lopen om op het strandje te komen

  Ligging
  4
  Prettig Bloot recreëren
  6

13 jun 2015 - Wendy

5,8

Leuke plas om te recreëren. Jammer van alle ganzenpoep die er ligt. Verder geleidelijk aflopend strand zodat het ook goed geschikt is voor met kinderen er naartoe te gaan.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  4
  Kindvriendelijkheid
  6
  Prettig Bloot recreëren
  5

18 sep 2014 - Ed uit Hoogerheide

6

Sinds ik ben verhuisd, ben ik mijn "vrije" tuin kwijt, en heb bij Galder een prima alternatief gevonden. Echter de vervuiling door ganzen is inderdaad een probleem te noemen. Er zijn hier in de omgeving ( Breda ) geen gebieden waar naaktrecreatie mogelijk is ( buiten verenigingsverband ). Het lijkt mij, dat de ganzen wel ergens anders naar toe kunnen. Ik sluit me aan bij de opmerking in deze bij Ed.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  4
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  4
  Prettig Bloot recreëren
  8

10 aug 2014 - Nico

6

Wat johnnyvang zegt over het korter worden van het naaktstrand ontgaat mij. We komen al zo'n 30 jaar aan de Galderse meren en hebben lang 'gevochten' samen met de politie om ongewenste figuren en uitingen te verdrijven, hetgeen redelijk is gelukt. Van de gemeente hoef je geen enkele medewerking te verwachten om het hier aantrekkelijker te maken door bv. de toegezegde verplaatsing van zo'n 150 ganzen te bewerkstelligen. Het zou de ligweide en het strand aanzienlijk aantrekkelijker maken voor ons naturisten, maar helaas....Via de provinciale controledienst proberen we het nog eens, maar tot die tijd iedere dag vogelpoep ruimen! Jammer, jammer, van deze mooi gelegen plas.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  5
  Kindvriendelijkheid
  6
  Prettig Bloot recreëren
  7

21 jul 2014 - Ed

6

Sinds het betaald parkeren in ingevoerd is ook het naaktstrand een stuk korter geworden. Liep je eerst vanaf het beginpad naar het water, dan begon het naaktstrand al vanaf het 1e grasveld. Van daaraf liep je naar het zandstrand, waarbij je zowel links als rechts naast het verharde pad een mooi grasveld hebt. Ook op deze beide grasvelden kon men heerlijk bloot zonnen. Op zich is het nog steeds heerlijk om alleen of met ( kleine ) kinderen naar de galderse meren te komen. Er is alleen ( wat zonde is ) geen fietsenstalling aanwezig. Maar er is wel sociale controle door de andere ( blote ) badgasten. Dus bang dat je spullen weg zijn als je uit het water komt hoef niet. Ook niet als je alleen erna toe gaat. Alle bloot recreanten zijn vriendelijk en houden een oogje open ( ook voor u ). Ik kom er al ruim 20 jaar, en nog nooit spijt gehad of er iets vervelends mee gemaakt. Niet met mijn gezin, en niet als man alleen.

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  4
  Prettig Bloot recreëren
  10

02 jun 2014 - johnnyvang

Contactinformatie

Adresgegevens
Rijsbergsebaan
Galder
Noord-Brabant
Nederland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
51.522804, 4.755885
map Open kaart