Naaktstrand Fjällnora Naturistbad

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Grasveld
  • Natuurwater
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Fjällnora Naturistbad ligt aan de uiterste noordzijde van het meer van Ramsen in het Fjällnora natuurreservaat, circa 10 km ten oosten van de plaats Uppsala. Het is een officieel naaktstrand en wordt beheerd door de gemeente Uppsala, net als het nabij gelegen camping/recreatiepark Fjällnora Friluftsområde (niet-naturistisch). Het recreatiepark heeft voorzieningen als toiletten en een restaurant.

Bereikbaarheid Naaktstrand Fjällnora Naturistbad

Neem de autoroute 282 vanaf Uppsala richting Almunge, Knutby. Na ongeveer 10 km, net voorbij het plaatsje Selknä, sla rechtsaf bij het witte bord (aan de linkerkant van de weg) dat verwijst naar “Fjällnora Friluftsområde”. Na ongeveer 3 kilometer ligt aan de rechterkant van de weg het parkeerterrein van Fjällnora.

Parkeer de auto bij de ingang van het recreatiepark. Volg één van de paden vanaf de receptie van het recreatiepark naar het zuiden over ongeveer 500 meter naar een smal schiereiland met, geheel zuidelijk, het naaktstrand. Het textiel strand ligt aan de westkant van het schiereiland.

Heb jij Naaktstrand Fjällnora Naturistbad in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

755 97 Selknä
Gästrikland, Dalarna & Uppland
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
59.83043199905227, 17.9136796498893
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website