Naaktstrand des Brouis

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand des Brouis

Naaktstrand des Brouis, ligt in de gemeente La Croix-Valmer in Zuid Frankrijk en is op 2 manieren bereikbaar. Het strand is omringd door rotsen. Dit zandstrand ligt verscholen en biedt het een rustige oase voor bezoekers.

Je bereikt het strand door een wandeling langs de kust vanaf het Naaktstrand Plage Gigaro. Onderweg heb je prachtige vergezichten. Als alternatief kun je kiezen voor een kortere route met een autorit van 30 minuten, met parkeergelegenheid in de buurt. Het strand is verscholen tussen bomen en biedt panoramische uitzichten op de heldere, azuurblauwe zee. Hoewel het geen officieel naaktstrand is wordt naaktrecreatie gedoogd.

Via de D 559 of de D 93. Volg Gigaro terwijl je langs de kust rijdt. het strand ligt tussen Mas de Gigaro in het westen en Cap Lardier in het oosten, ongeveer 20 km ten zuidoosten van St Tropez. Neem vóór Croix-Valmer de weg richting het zuiden. Gigaro staat op de borden. Ga oostwaarts. Geschatte wandeltijd: 15 minuten.

Heb jij Naaktstrand des Brouis bezocht?

Wil je je ervaringen delen met andere leden door een review achter te laten? Misschien heb je ook geschikte foto’s van dit strand die wij op BlootKompas! mogen gebruiken? Mail ze naar info@blootkompas.nl

Adresgegevens

Adres

83420 La Croix-Valmer
Provence Alpes Côte d'Azur
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.17267, 6.608444
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website