Naaktstrand Darẞ – Weststrand

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Zandstrand

Beschrijving

Naaktstrand Darẞ – Weststrand aan de Oostzee in Noord-Duitsland is een breed strand van fijn zand van 13 kilometer. met kilometers duinen, nog ongerept en zonder bebouwing. Prachtig naturistengebied, met een rij bomen die blootgesteld zijn aan de wind. Makkelijk lopend of fietsend te bereiken, doorgang door de Darẞ.

Locatie Naaktstrand Darẞ – Weststrand

Je vindt het naaktstrand Darß op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst. Darß is een voormalig eiland voor de kust van de Duitse deelstaat Mecklenburg-VorPommern. Het ligt ten noordoosten van Fischland en ten westen van Zingst en vormt zo het middelste deel van het schiereiland Fischland-Darß-Zingst.

Adresgegevens

Adres

Mecklenburg-Vorpommern
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
54.3313208, 12.3391961
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie