Naaktstrand Conil de la Frontera

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Conil de la Frontera heeft talrijke mogelijkheden (aaneenschakeling van kreken) om naakt te zonnebaden, ten noorden en ten ten zuiden van de leuke badplaats Conil de la Frontera in Spanje.

In het zuiden ligt Playa de Castilnova, uitgestrekt over 2.5 km. Zoals het geval is bij het merendeel van de stranden van Cádiz is ook hier het windsurfen, door de aanwezige wind, erg populair.

Bij Playa de Castilnova, wordt het strand Playa La Mangueta (bekender onder de naam Playa de El Palmar Zahora) veel door naturisten bezocht.

Heb jij Naaktstrand Conil de la Frontera in Spanje bezocht?

Dit is alle informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Av. Francia, 1H
11149 Roche Conil de la Frontera
Cádiz
Andalucia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.313770, -6.154173
map Open kaart