Naaktstrand Charco del Palo

9
Uitmuntend 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Charco del Palo

Naaktstrand Charco del Palo op het eiland Lanzarote in Spanje is een strand dat veel bezocht wordt door de naaktrecreanten uit de nabijgelegen blote verblijfsaccommodaties: Castillo de Papagayo, Charco Natural, Las Piteras.

Heb jij Naaktstrand Charco del Palo in Spanje bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Spanje. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

9
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2
9

2 natural pools en in zee bij de Apenrots

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij gaan in april voor het 3e jaar op rij naar Charco del Palo. Heerlijk chill naturistendorp. Als je houdt van lange witte stranden, moet je hier niet zijn. Hou je van snorkelen en zwemmen in de zee, dan kan dat prima bij de Apenrots. Via een trap met touw loop je naar beneden, waar je in zee kan. Bij erg wild water is dit minder geschikt. Verder zijn er 2 natural pools, links van de Apenrots vind je de Duckpool en rechts van de Apenrots de andere natural pool. Let hierbij wel op de waterstand, zodat je bij hoogwater daar heerlijk kan zwemmen. Tide Times is een goeie app daarvoor. Bij de natural pools heb je verschillende hofjes/boogjes, die mensen met rotsen hebben gebouwd, waar je beschutting vindt tegen de wind en heerlijk kan zonnen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2

03 feb 2024 - Barbara & Eddy

Contactinformatie

Adresgegevens
Lanzarote
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
www.lanzarote-naturisme.com
Navigatieadres
Google coördinaten
29.084794, -13.44855
map Open kaart