Naaktstrand Chalikiada Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Chalikiada Beach ligt op het kleine eiland Agistri onder de kliffen van het Chalikiada Forest, een nationaal park dat zuidelijk van de plaats Skala ligt. Dit kiezelstrand ligt aan een verborgen inham die niet makkelijk, en alleen te voet, bereikbaar is. Er komt een divers (gekleed en ongekleed) publiek en in de zomer wordt er ook in tentjes op het strand gekampeerd. Volgens bezoekers hangt er hierdoor een relaxte, vrije, hippie-achtige, sfeer op dit strand.

Op deze moeilijk bereikbare plek zijn geen voorzieningen dus zorg voor voldoende drinken en eten.

Bereikbaarheid Naaktstrand Chalikiada Beach

Het eiland Agistri bereik je met de ferry vanaf Pireaus via Aegina, een vaartocht die ongeveer 1 uur vergt. Na aankomst in Megalochori op Agistri is het ruim een kilometer naar Skliri Beach in Skala. Loop vanaf de bebouwing van Skala richting Skliri Beach en volg de betonweg. Na het laatste huis gaat deze weg over in een onverhard pad dat door het bos, na zo’n 200 meter, naar de rand van inham met het strand leidt. Staande op deze kliffen heb je een prachtig uitzicht over het strand. Vanaf dit punt volgt een steile afdaling over de rotsen (goede schoenen nodig!) naar het strand zelf.

Heb jij Naaktstrand Chalikiada Beach in Griekenland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
180 10 Skala
Agristi
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.700759852615484, 23.372656717732713
map Open kaart