Naaktstrand Camp Bay

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Camp Bay, rij richting Governors Bay, voorbij Diamond Harbour. Blijf doorgaan over de weg rond de haven. In Purau, wijkt de weg half naar rechts. Op dit punt rijd je Camp Bay Rd op door rechtdoor te rijden (het verkeersbord is door de hoek moeilijk te zien).

Vanaf hier wordt het spoedig een grindweg: blijf tot het einde doorrijden. Ripapa Island kan onderweg gezien worden. In Camp Bay rijd je door het hek (vergeet het hek niet te sluiten!) de parkeerplaats op. Het hoofd strand ligt aan je linkerhand, ga rechtsaf voor de kleinere stranden. Er is een andere afgelegen baai voorbij een aantal rotsen, maar deze is onlangs moeilijk bereikbaar geworden.

Adresgegevens

Adres

Canterbury Region
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-43.616763, 172.781849
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website