Naaktstrand Caló des Mort

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Caló des Mort op Formentera ligt aan het oostelijke uiteinde van het 5 kilometer lange Platja de Migjorn, een strand waar op meerdere plekken naaktrecreatie prima mixt met geklede recreatie.
Een bezoeker van naaktstrand Caló des Mort beschreef het als volgt:

“Caló des Mort is echt een naaktstrandpareltje. in een mooie beschutte baai ten oosten van het lange Platja de Migjorn strand op het kleine en naturisme vriendelijke eiland Formentera, 30 minuten varen vanaf Ibiza. Het strand is ongeveer 100 meter lang en 15 meter breed en vooral in het hoogseizoen kan het er erg druk zijn, met voornamelijk jongeren, maar ook daaronder bevinden zich meestal genoeg naaktrecreanten. Het is een gemengd strand en als je vroeg bent heb je het hele strandje voor jezelf. Het water is werkelijk kraakhelder en je kan er ook goed zwemmen en snorkelen omdat het lekker beschut ligt. Omdat dit strandje behoorlijk fotogeniek is zijn er ook veel toeristen die hier foto’s willen maken van bovenaf op de rotsen. Wij ervoeren dit niet als probleem omdat je toch als vrij klein op de foto komt als je de hele baai fotografeert. Dit dien je je echter wel te realiseren als je hier naakt wilt recreëren.”

Klinkt als een aanbeveling toch?

Bereikbaarheid Naaktstrand Caló des Mort

Vanaf de doorgaande weg staat het aangegeven met borden. Het laatste stukje naar het strand is 5 minuten lopen, maar zeker de moeite waard. Voor families met kinderen is het wat lastig toegankelijk omdat je het laatste stukje naar beneden moet klimmen. Als je aan komt lopen zie je dit mooie strandje al liggen in de baai met zijn kenmerkende botenhuisjes.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
07872 Es Caló
Formentera
Balearen
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.65982799247211, 1.5173419376680222
map Open kaart