Naaktstrand Platja de Migjorn

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Platja de Migjorn is met bijna 5 km  het langste strand van het eiland Formentera, het kleinste bewoonde eiland van de Spaanse regio Balearen. Formentera ligt circa 7 kilometer zuidelijk van Ibiza en is daarmee verbonden via een ferry service. Het naaktstrand Platja de Migjorn beslaat bijna de hele zuidkant van het eiland. Het ligt wat verder weg van de echt toeristische plaatsen aan de noordkant waardoor er altijd wel een rustig plekje te vinden is, ook in het hoogseizoen. Strikt gesproken is het ook niet één strand maar een serie van zandbaaien die van elkaar gescheiden zijn door rotspartijen. Elk van deze baaien heeft een eigen karakter en charmes, waarbij sommige rustiger zijn dan anderen. Zoals op het merendeel van de stranden op Formentera, mixen naaktrecreanten zich er prima met geklede gasten, zonder dat er delen specifiek als naaktstrand zijn aangewezen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Platja de Migjorn

Naaktstrand Platja de Migjorn is door de lengte vanaf meerdere plekken te bereiken met de auto. Dat zijn niet altijd verharde wegen, maar parkeren is meestal geen probleem. Om op het strand te komen lukt dat op sommige plekken wat eenvoudiger dan op andere. Dan kan er sprake zijn van een steilere, rotsige, afdaling.

Naaktstrand Platja de Migjorn in Spanje door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

07872 Platja de Migjorn
Formentera
Balearen
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
38.67535571473765, 1.4933726115078354
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website