Naaktstrand Cala de Mexota

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Cala de Mexota is een mooi 800 m lang strand van fijn zand, tussen steile kliffen die beschermen tegen de wind. Mooie, vreemde rotsformatie die lijken op haaienvinnen. Exclusief voor naaktrecreanten. Helder water, rotachtige bodem, ideaal voor duikers en snorkelaars. Naaktstrand Cala de Mexota grenst aan Playa del Sarello en het is mogelijk om bij eb van het ene strand naar het andere te lopen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Cala de Mexota

Toegang: te voet via het strand van Serrantes. Sommige bezoekers parkeren liever bij Sarello en lopen in westelijke richting naar Mexota om de bergafwaartse klim te vermijden die nodig is om boven Mexota te parkeren.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Tapia de Casariego
Asturias
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
44.2431175, -8.6970189
map Open kaart