Naaktstrand Cabo De Las Huertas

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Cabo de las Huertas ligt vrijwel in het hart van hoofdstad Alicante van de gelijknamige Spaanse provincie. Relatief dichtbij de stadse drukte, biedt deze kust nog mooie, relatief “onaangeroerde” natuurlijke hoekjes, waar je ook naakt van kunt genieten.

Algemene informatie naaktstrand Cabo de las Huertas

Naaktstrand Cabo de las Huertas omvat 3 baaien: van west naar oost vinden we de Cala de los Judíos, Cala de Cantalars en Cala Palmera. Naaktrecreatie vindt voornamelijk plaats tussen Cala de Cantalars en Cala Palmera (niet inclusief) en tussen Cala Palmera en de vuurtoren (Faro). Het westelijke deel bestaat uit talloze natuurlijke rotsplateaus die abrupt uitsnijden boven de kristalheldere zee. In het oostelijke deel (rond de vuurtoren) vinden we ook deze natuurlijke terrassen, maar het omvat ook grote rotspartijen.

Deze standen kennen een mengelmoes van naakt- en geklede recreatie. Het strand van Cala Palmera is voornamelijk textiel, het gebied bij de vuurtoren is het meest geliefd bij naturisten.

Toegankelijkheid naaktstrand Cabo de las Huertas

De stranden zijn toegankelijk vanuit het oosten vanaf Playa de la Almadrava of vanaf Cala de los Judíos langs de promenade. Er is ook een kustpad.
Vanuit het midden van Cabo de las Huertas kom je op de stranden via Cala de la Palmera. En vanuit het westen doe je dat vanaf de vuurtoren.
In alle gevallen is de toegang tot de stranden te voet en dat kan, vanwege de rotsplateaus, ook een beetje klauteren betekenen. De stranden hebben geen faciliteiten of toezicht.

Bereikbaarheid naaktstrand Cabo de las Huertas

Er zijn diverse mogelijkheden om een auto in de buurt van het strand te parkeren. Je zult echter niet de enige zijn, als vroege vogel heb je waarschijnlijk de meeste kans.

Een andere optie is om gebruik te maken van openbaar vervoer. De stranden zijn zowel bereikbaar via bus (lijn 22) als via tram (lijn 4).

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Alicante
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.35259121807824, -0.4103432442978095
map Open kaart