Naaktstrand Playas de Serín y La Cagonera

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Huisdiervrij

Beschrijving

Naaktstrand Playas de Serín y La Cagonera is een rustig gelegen kiezelstrand, aan de voet van hoge kliffen. Het ligt in het noorden van Spanje, nabij de stad Gijon, en kijkt uit op de Golf van Biscaje. Door de ligging onderaan steile kliffen kunnen delen van dit twee honderd meter lange strand in de schaduw liggen en je moet ook alert zijn op steenval. Bovendien kan bij vloed het strand vrij smal worden. Zwemmen is mogelijk maar de zee kan hiervoor te ruw zijn.

Gratis parkeren in de omgeving. Het strand is goed aangegeven maar de toegang kan uitdagend zijn vanwege het steile en smalle pad.

Heb jij Naaktstrand Playas de Serín y La Cagonera in Spanje bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Cam. Monteserín, 452
33203 Gijon
Asturias
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
43.55034674964438, -5.610480104262125
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website