Naaktstrand Cabo de Gata

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Het natuurpark Cabo de Gata-Njiar in Spanje herbergt een grote rijkdom aan verborgen schatten, vreemd gevormde rotsformaties en vulkanische kliffen. Naturisme vindt op het merendeel van de stranden plaats. Ten zuiden van de stad San José biedt een grindweg toegang tot Los Genoveses aan de ene kant, en Monsul Cala aan de andere kant.

Het officiële naturistenstrand Barrancal is de grootste en best bereikbare. Naast deze goede ligging heerst er een hippie-achtige sfeer, dit in tegenstelling tot de andere stranden. Eenvoudig bereikbaar via Cala Chica de los Genoveses langs de kreken.

Adresgegevens

Adres

04150 San José (Cabo de Gata)
Andalucia
Spanje

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website