Naaktstrand Cabo de Gata

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang
  • Geschikt voor kinderen

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het natuurpark Cabo de Gata-Njiar in Spanje herbergt een grote rijkdom aan verborgen schatten, vreemd gevormde rotsformaties en vulkanische kliffen. Naturisme vindt op het merendeel van de stranden plaats. Ten zuiden van de stad San José biedt een grindweg toegang tot Los Genoveses aan de ene kant, en Monsul Cala aan de andere kant.

Het officiële naturistenstrand Barrancal is de grootste en best bereikbare. Naast deze goede ligging heerst er een hippie-achtige sfeer, dit in tegenstelling tot de andere stranden. Eenvoudig bereikbaar via Cala Chica de los Genoveses langs de kreken.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
04150 San José (Cabo de Gata)
Andalucia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
map Open kaart