Naaktstrand Cable Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Beschrijving

Naaktstrand Cable Beach ligt in West-Australië  op 7 km van Broome Town en is te bereiken over een goede asfaltweg. Je loopt de helling af richting het strand en gaat naar rechts voor het naaktstrand. Links is het textielgedeelte.

Meer over naaktstrand Cable Beach

Als je eenmaal voorbij de rotsen bent, is het naaktstrand vrijwel eindeloos. Het is mogelijk om 17 kilometer naar het noorden te gaan voordat het strand eindigt bij de monding van de Willie Creek, en dat hele stuk wordt algemeen beschouwd als naaktstrand. Natuurlijk zijn de meeste naaktrecreanten waarschijnlijk te vinden in de eerste paar kilometer ten noorden van de rotsen. Iets waar Cable Beach heel beroemd om is, zijn de kameelritten langs het strand. Een paar reisorganisaties organiseren deze ritten, beginnend ten noorden van de rotsen. Dat betekent dat de kameelritten langs het naaktstrand gaan.

Adresgegevens

Adres

9 Millington Road
6725 Bilingurr
West-Australie
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-17.9222, 122.2107
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website