Naaktstrand Bjuggöbadet

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Grasveld
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Bjuggöbadet is een klein zandstrand op een eilandje aan de zuidkant van het meer van Åsunden. Het is weliswaar een officieel naaktstrand, het eiland wordt beheerd door de gemeente Kinda, maar alleen bereikbaar per boot. In de zomer was er een bootverbinding met het eiland vanaf het plaatsje Hycklinge. Alternatief is een eigen boot of ter plaatse iets huren. Informatie: Tel. 0046 (0)4 94 19 000 (gemeente Kinda) of 0046 (0)4 94 19 410 (VVV-kantoor van Kinda).

Hycklinge ligt aan de autoroute 135.

Heb jij Naaktstrand Bjuggöbadet in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

590 042 Hycklinge
N/E Götaland
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
57.93639740617794, 15.9071832658253
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website