Naaktstrand Bergwitzsee

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Bergwitzsee ligt aan een 180 hectare grote recreatieplas bij het dorp Bergwitz (40 kilometer noordelijk van Leipzig, 12 kilometer ten zuiden van Wittenburg). Deze voormalige bruinkoolmijn is herontwikkeld tot een recreatiegebied. Het zwemwater is van goede kwaliteit. Het Naaktstrand Bergwitzsee ligt aan de zuidoostelijk kant van het meer en op het schiereiland in het zuiden.

Bereikbaarheid Naaktstrand Bergwitzsee

Naaktstrand Bergwitzsee is bereikbaar via de B2 en de B100. Neem de afslag naar Bergwitz en ga vrijwel meteen na de supermarkt (Netto-Marken) links af de Seeweg op. Na 300 meter liggen 2 parkeerterreinen (gratis). Wandel enkele honderden meters verder over het onverharde pad richting het zuidwesten om aan de rand van het meer te komen. Volg de kustlijn over een halve kilometer in zuidelijke richting voor het FKK-gedeelte, het schiereiland ligt nog een halve kilometer verder. Ga overigens noordelijk voor de textielstranden met voorzieningen.

Naaktstrand Bergwitzsee in Duitsland door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Hallesche Strasse 30
06773 Kemberg
Sachsen
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
51.786925000551214, 12.584012008226974
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website