Naaktstrand Arboga – Herrfallet

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het vrije strand van Herrfallet ligt aan het meer van Hjälmaren circa 15 km ten zuiden van Arboga. Het strand wordt beheerd door de gemeente Arboga. Vanaf de parkeerplaats is het 1 km lopen naar het strand. Het zandstrand is geschikt voor kinderen.

Heb jij Naaktstrand Arboga – Herrfallet bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Zweden. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Mälardalen & Bergslagen
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
0046 (0)5 89 40 106
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
59.281837, 15.908667
map Open kaart