Naaktstrand Arboga – Herrfallet

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Het vrije strand van Herrfallet ligt aan het meer van Hjälmaren circa 15 km ten zuiden van Arboga. Het strand wordt beheerd door de gemeente Arboga. Vanaf de parkeerplaats is het 1 km lopen naar het strand. Het zandstrand is geschikt voor kinderen.

Heb jij Naaktstrand Arboga – Herrfallet bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Zweden. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Mälardalen & Bergslagen
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
59.281837, 15.908667
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
0046 (0)5 89 40 106
Website