Naaktstrand Amundön

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Bereikbaar per OV

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Amundön ligt op Amundön, een eiland ten zuiden van Goteborg. Het naaktstrand is groot. De meeste mensen verblijven op het schiereiland “Drags Näsa” en de baai ernaast, omdat dit de beste plek is om het water in te gaan. Dit is een prachtige plek om op een warme, zonnige dag naar de zonsondergang te kijken! Er is een toilet in de baai.

Bereikbaarheid Naaktstrand Amundön

Je vindt het naaktstrand tussen Askim en Billdal (route 158). Of neem de bus met buslijnen 58 en 82.
Als je Järbrottsmotet bent gepasseerd, rij je verder naar het zuiden op weg 158. Je passeert de stad Askim en slaat rechtsaf bij de wegwijzer “Billdal”.  Na een paar honderd meter, is er een weg naar rechts, bewegwijzerd met “Brottärr , Amundön”. De weg is kronkelig en leidt naar de kust, naar een kleine jachthaven en aanlegsteiger. Sla linksaf en je vindt een grote parkeerplaats (tegen betaling). Betreed Lilla Amundön niet, dat is privéterrein. Aan de zuidkant van de parkeerplaats staat een rood huis met een toilet en een informatiebord. Een kleine brug leidt naar Amundön (het grotere eiland). De eenvoudigste manier is om het pad rechts naast de brug te volgen. Het pad leidt over een veld en door wat bomen, langs een oever voor geklede mensen. Ga door totdat je een trap bereikt die naar de kliffen leidt. Doorgaan. Je komt snel het woord “Fribad” lezen dat op de kliffen is geschilderd.  Het naaktstrand ligt net buiten het als “Fribad” geclassificeerde gebied. Ga verder langs de kust tot je het woord “nakenbad” op de klif ziet geschilderd.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
W. Götaland
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
57.5877686, 11.8986928
map Open kaart