Naaktstrand Thurø Rev

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Thurø Rev ligt in de buurt van de plaats Thurø By in de gemeente Svendborg in Denemarken.

Bijzonderheden Naaktstrand Thurø Rev

Naaktstrand Thurø Rev bestaat uit twee stranden: één in het zuidwesten en één in het oosten, waardoor het gemakkelijk is om beschutting te vinden. De kwaliteit van het strand is ok – het is geen puur zand, maar vermengd met kiezels. De stranden van Thurø Rev veranderen nogal eens van jaar tot jaar. Het lijkt alsof het rif zelf groter wordt en de baai tot aan Smørmosen erodeert.

Het naaktstrand heet Thurø Rev, of het rif zoals het in Svendborg en Sydfyn wordt genoemd. De plaats is perfect voor naturisme en ligt op het zuidoostelijke puntje van Thurø met uitzicht op het kasteel Valdemar op Tåsinge.

Het strand ligt zo ver buiten de gebaande paden dat je gettoblasters en balspelers wel ontwijkt. Op goede dagen kan het behoorlijk dicht opeengepakt zijn, een mix van textiel en naakt, maar altijd rustig.

Bereikbaarheid Naaktstrand Thurø Rev

Volg de borden richting Thurø Rev en je komt rechtstreeks op de schaduwrijke parkeerplaats
Je bereikt Revet door over de dam naar Thurø te rijden, aan het einde van de dam ga je linksaf en volg je de weg door de stad. U komt bij Sønderbyvej en slaat daar linksaf. U volgt nu de weg die de vorm heeft van een hoefijzer op het eiland. Eerst komt u op een kruispunt waar u rechtsaf Flagebakken inslaat, en dan volgt u gewoon de borden richting Thurø Rev.

Parkeren in en nabij de Flagebakken/Grastenvej-bocht is verboden. Gebruik in plaats daarvan de schaduwrijke openbare parkeerplaats aan het einde van Østerskovvej. Vanaf hier is het niet verder naar het rif dan vanaf de bocht bij Flagebakken. De wandeling naar het puntje van het rif duurt een kwartier, maar het is mogelijk om het hele traject te fietsen.

Afbeeldingen van Naaktstrand Thurø Rev

Heb je naaktstrand Thurø Rev bezocht en heb je wellicht foto’s die geschikt zijn om te gebruiken op BlootKompas? Wij ontvangen ze graag via https://open-en-bloot.wetransfer.com/

Adresgegevens

Adres

Østerskovvej
5700 Thurø By
Svendborg
Denemarken

Navigatieadres

Google coördinaten
55.03017382688481, 10.717286263975435
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website