Naaktstrand Umeå – Dragonudden

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Umeå – Dragonudden ligt 5 km ten zuidoosten van Umeå (meer van Stöcksjön) in Zweden, Scandinavië . Dit zandstrand is niet erg geschikt voor de allerkleinsten. Het strand is eigendom van en wordt beheerd door de gemeente Umeå. Het strand is echter ook een plek waar de leden van de naturistenvereniging Föreningen Umenaturist elkaar ontmoeten.

Het zandstrand is niet erg geschikt voor kleinere kinderen. Er zijn wel wat gemakken: een BBQ en tafels met vaste banken, prullenbak en toilet. Geen kraanwater.

Bereikbaarheid Naaktstrand Umeå – Dragonudden

Het is ongeveer 100 meter van de parkeerplaats naar het strand en het is ongeveer 2 km naar de dichtstbijzijnde bushalte.

Adresgegevens

Adres

Norrland
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
63.4563, 20.1200
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
0046 (0)9 01 61 000
Website