Naaktstrand Umeå – Dragonudden

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Umeå – Dragonudden ligt 5 km ten zuidoosten van Umeå (meer van Stöcksjön) in Zweden, Scandinavië . Dit zandstrand is niet erg geschikt voor de allerkleinsten. Het strand is eigendom van en wordt beheerd door de gemeente Umeå. Het strand is echter ook een plek waar de leden van de naturistenvereniging Föreningen Umenaturist elkaar ontmoeten.

Het zandstrand is niet erg geschikt voor kleinere kinderen. Er zijn wel wat gemakken: een BBQ en tafels met vaste banken, prullenbak en toilet. Geen kraanwater.

Bereikbaarheid Naaktstrand Umeå – Dragonudden

Het is ongeveer 100 meter van de parkeerplaats naar het strand en het is ongeveer 2 km naar de dichtstbijzijnde bushalte.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Norrland
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
0046 (0)9 01 61 000
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
63.4563, 20.1200
map Open kaart