Naaktstrand Ada Bojana

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang

Faciliteiten

  • Toezicht
  • Verhuur ligbedden en parasols

Beschrijving

Naaktstrand Ada Bojana in Montenegro ligt op een eiland aan de monding van de rivier Bojana en heeft een zandstrand van 2.800 meter lang dat geopend is voor toeristen van mei tot oktober. Er is ook een naturistencamping.

Ada, afgescheiden van de rest van de wereld, is de bekendste naturistennederzetting in Europa met een ideale combinatie van zand, zee en lucht. Het eiland is kunstmatig, gecreëerd door rivierzand te verzamelen rond het schip dat is gezonken aan de monding van de Bojana-rivier. Dit eiland is met een brug verbonden met het vasteland en beide zijden zijn voorzien van een karakteristiek vlot genaamd “kalimera”, dit zijn houten platforms met netten die worden opgetild en met hefbomen in het water zijn gezonken.

Bereikbaarheid Naaktstrand Ada Bojana

Naaktstrand Ada Bojana ligt op het eiland Ada Bojana. Dit zijn de coordinaten.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Ada Bojana in Montenegro?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Adresgegevens

Adres

Montenegro

Navigatieadres

Google coördinaten
41°51'31.64'', 19°21'12.25''
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website