Naaktstrand Njivici

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Njivici ligt in de buurt van Hervec Novi in Montenegro. Het is het eerste en oudste naaktstrand aan de Montenegrijnse kust. Het is het enige overgebleven officiële naaktstrand en ligt in een baai van de Adriatische zee. Njivici is een klein dorp op het schiereiland Mare aan de ingang van de baai die leidt naar de zuidwestkust van de Baai van Kotor. Hier geniet je van een prachtig uitzicht over Herveg Novi en de hellingen van het Orjen-massief.

Heb jij foto’s van naaktstrand Njivici in Montenegro?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Herceg Novi
Montenegro
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
422605, 183053
map Open kaart