Naaktstrand Calshot

Kenmerken

Algemeen

  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Calshot heeft veel kiezels die bij eb deels overlopen in zandstrand, maar er blijft weinig strand over bij vloed. 200+ meter ruimte voor naturisten aan de uiterste zuidwestelijke punt van het strand.

Vergezichten over de Solent, een druk bevaren zeestraat, tot aan de Isle of Wight. Op het strand is ook een café dat in de zomermaanden open is en bij de ingang van de parkeerplaats zijn openbare toiletten. Dit zijn geen naturistvriendelijke voorzieningen.

Route: Volg de borden naar Calshot en Calshot Activity Centre langs de B3053. De weg leidt naar de belangrijkste parkeerplaats met parkeerautomaat (pad-and-display), waar zich de openbare toiletten bevinden. Loop vanaf de parkeerplaats een paar meter naar het strand en loop tussen de strandhuisje het strand op. Loop naar het zuidwesten (rechtsaf) en volg het strand tot voorbij de strandhuisjes en het café en loop dan ongeveer 500 m. Het naturistendeel begint daar waar de paaltjes uit de grond steken en loopt door tot aan het hek dat toegang tot het natuurreservaat verhindert.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Calshot Cl, Calshot
SO45 1BP Southampton
Zuid
Engeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.812833, -1.311558
map Open kaart