Naaktstrand Calshot

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Calshot heeft veel kiezels die bij eb deels overlopen in zandstrand, maar er blijft weinig strand over bij vloed. 200+ meter ruimte voor naturisten aan de uiterste zuidwestelijke punt van het strand.

Vergezichten over de Solent, een druk bevaren zeestraat, tot aan de Isle of Wight. Op het strand is ook een café dat in de zomermaanden open is en bij de ingang van de parkeerplaats zijn openbare toiletten. Dit zijn geen naturistvriendelijke voorzieningen.

Route: Volg de borden naar Calshot en Calshot Activity Centre langs de B3053. De weg leidt naar de belangrijkste parkeerplaats met parkeerautomaat (pad-and-display), waar zich de openbare toiletten bevinden. Loop vanaf de parkeerplaats een paar meter naar het strand en loop tussen de strandhuisje het strand op. Loop naar het zuidwesten (rechtsaf) en volg het strand tot voorbij de strandhuisjes en het café en loop dan ongeveer 500 m. Het naturistendeel begint daar waar de paaltjes uit de grond steken en loopt door tot aan het hek dat toegang tot het natuurreservaat verhindert.

Adresgegevens

Adres

Calshot Cl, Calshot
SO45 1BP Southampton
Zuid
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
50.812833, -1.311558
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website