Morfa Dyffryn

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Morfa Dyffryn is waarschijnlijk een van de beste (naturisten)stranden van Groot-Brittannië. Het naturistische gedeelte ligt aan de noordkant van het lange strand tussen de plaatsen Barmouth en Harlech en is ca. 1 km lang. Dyffryn heeft fijn helder zand en ligt aan een prachtige zee.

Rij vanuit Barmouth in noordelijke richting via de A496 (kustweg). Na enkele kilometers passeer je het dorpje Tal-y-bont. Ga door dit dorp en steek een smalle brug over. Gelijk na dit bruggetje kom je op een weg die langs een kerkje/kapel loopt. Ook staat er een bordje met ‘Traeth Beach’ (’traeth’ is Welsh voor strand). Volg de weg naar de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats is het naturistische gedeelte ongeveer 1,5 km lopen. Vlak bij deze parkeerplaats is een 2e parkeerplaats behorende bij het Dyffryn Seaside Estate.

Naaktrecreanten kunnen beter deze 2e gebruiken omdat het dichterbij het naturistische gedeelte ligt. Let op: sla niet te vroeg af naar de kust voor het dorpje Tal-y-bont, want dan moet je bijna 4 km lopen naar het naturistische gedeelte.

Faciliteiten en mogelijkheden
Er zijn geen faciliteiten, maar er is een winkel in het Dyffryn Seaside Estate.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Barmouth
Wales
Engeland
Navigatieadres
Google coördinaten
52.80257787727228, -4.146825132568324
map Open kaart