Naaktstrand Crakaig Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Faciliteiten

  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit prachtige zandstrand wordt omringd door laaggelegen zandduinen en velden en ligt aan de afgelegen noordwestkust van Schotland. Dit hele deel van de Sutherland-kust is een groot stuk gouden zand. Wat Crakaig onderscheidt van de rest van de kust is het feit dat het een officieel naturistenstrand is.

Dit maakt van Crakaig het enige officiële naaktstrand van Schotland (of op zijn minst een deel ervan). Het naturistische deel van het strand ligt ten westen van Lothbeg Point – vanaf de monding van de rivier, tot aan de rotspunt vlakbij het punt. Bij de rivier is een zwembad dat groot genoeg is om in te zwemmen.

De eigenaar van het strand runt de camping ook achter. Hoewel dit geen naturistenkamp is, zijn er in juni speciale naturistenweken geweest.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Helmsdale
Schotland
Engeland
Navigatieadres
Google coördinaten
58.064921, -3.773291
map Open kaart