Naaktstrand Crakaig Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Faciliteiten

  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit prachtige zandstrand wordt omringd door laaggelegen zandduinen en velden en ligt aan de afgelegen noordwestkust van Schotland. Dit hele deel van de Sutherland-kust is een groot stuk gouden zand. Wat Crakaig onderscheidt van de rest van de kust is het feit dat het een officieel naturistenstrand is.

Dit maakt van Crakaig het enige officiële naaktstrand van Schotland (of op zijn minst een deel ervan). Het naturistische deel van het strand ligt ten westen van Lothbeg Point – vanaf de monding van de rivier, tot aan de rotspunt vlakbij het punt. Bij de rivier is een zwembad dat groot genoeg is om in te zwemmen.

De eigenaar van het strand runt de camping ook achter. Hoewel dit geen naturistenkamp is, zijn er in juni speciale naturistenweken geweest.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Helmsdale
Schotland
Engeland
Navigatieadres
Google coördinaten
58.064921, -3.773291
map Open kaart