Marina di Alberese

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Heb jij naaktstrand Marina di Alberese bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over naaktstrand Marina di Alberese

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Daarom zouden we jou willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

0

De omgeving is schitterend. Zwart zand, mooi helder water en een schitterend uitzicht op een paar kleine eilandjes. Het blootgedeelte bestaat eigenlijk niet. Als je echter ver genoeg doorloopt kom je wel wat ongeklede badgasten tegen. Dus kleren uit en lekker zonnen en zwemmen. Tot zover perfect. Helaas blijkt dit deel van het strand ook geliefd bij mensen (met name heren) op zoek naar seks die ook ter plekke de daad bij het woord voegen. Onverbloemd en zonder rekening te houden met anderen. We hebben onze kinderen en onszelf maar weer aangekleed en de rest van de middag op het textielgedeelte doorgebracht.

24 jan 2012 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Grosseto
Midden Italië
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.64086, 11.05771
map Open kaart