Naaktstrand Vrontonero Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Vrontonero Beach

Naaktstrand Vrontonero Beach ligt in de buurt van de plaats Kalamaki op het eiland Zakynthos in Griekenland.

Dit 600 meter lange strand ligt aan het uiterste oostelijke uiteinde van de baai van Laganas.  Op dit strand zijn geen voorzieningen en er komen meer locals dan toeristen. Het is grotendeels een kiezelstrand, maar naar links zijn er zanderige stukken met rots beschutting. Het strand loopt geleidelijk af de zee in en je kunt ongestoord bloot naakt langs het strand wandelen (ongeveer 600 meter).

Bereikbaarheid Naaktstrand Vrontonero Beach

Ga naar Kalamaki en sla af richting de Cave Bar – neem daar voorbij de onverharde linkse weg en deze leidt rechts naar het strand.

Het ligt op 600 meter van de Cave Bar. Je kunt het grootste deel van de weg met de auto nemen, maar je moet heel voorzichtig zijn. Je kunt het ook bereiken door vanaf het oostelijke uiteinde van Kalamaki rond enkele grote rotsen te lopen. Het strand had alleenstaande mannen, alleenstaande vrouwen, mannelijke stellen, vrouwelijke stellen en paren van gemengd geslacht, waarvan 99% naakt was toen Barefoot-

Heb je foto’s van dit naaktstrand die wij mogen gebruiken op BlootKompas? Stuur ze naar info@blootkompas.com

Adresgegevens

Adres

PWP7+QH, Zakinthos, Greece
291 00 Kalamaki
Zakynthos
Ionische Eilanden
Griekenland

Navigatieadres

Google coördinaten
37.7370891, 20.9140902
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website