Naaktstrand Paralia Milos

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Paralia Milos

Naaktstrand Paralia Milos is gelegen net over de heuvel ten zuiden van het dorp Aghios Nikitas op het eiland Lefkas in Griekenland.

Het grote zandstrand ligt prachtig en is van vrij grote korrel soort. Op de zeebodem ligt ook zand.   Het strand is niet 100% bloot. Als je niet zeker weet waar je moet gaan liggen, probeer dan een van de uiteinden. Aan de zuidkant is het mogelijk om in sommige grotten schaduw te krijgen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Paralia Milos

Afgezien van de taxiboot vanaf Aghios Nikitas, is de enige andere weg naar het strand vanaf het land via een voetpad over de heuvel vanaf het dorpje Aghios Nikitas.
Het pad begint op een trap net rechts van een restaurant genaamd “Milos Restaurant” en wordt sterk aanbevolen vanwege het prachtige uitzicht.

Het strand is ook bereikbaar met 2 taxiboten, de “Express Milos” duurt slechts 3 minuten van Aghios Nikitas (kosten 3 euro retour). De tweede (langzamere) boot vaart verder naar het noordelijke uiteinde van Kathisma Beach.

Er zijn geen parasols en geen taverna, dus zorg voor voldoende eten en drinken.

 

Heb je foto’s van naaktstrand Paralia Milos die wij mogen gebruiken voor op deze locatie op BlootKompas? Stuur deze o.v.v. locatievermelding naar info@blootkompas.nl

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
310 80 Aghios Nikitas
Lefkas
Ionische Eilanden
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.7880732, 20.6113496
map Open kaart