Hot Water Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Hot Water Beach staat internationaal bekend. Bij de noordelijke toegang kun je geluk hebben en een warme stroom vinden, maar de gebruikelijke plek voor het water is onder het zand (vanaf een rotsachtig punt) bij de zuidelijke toegang, 1 km veder op.

Vandaag de dag, kan deze plek zelfs in het laag seizoen druk zijn met badkleding dragende bezoekers uit Azië, en aangezien het succesvol graven naar heet water gelimiteerd is tot maar 2 uur tijdens eb, is het misschien een beter idee ergens anders naakt te zwemmen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Waitakere
0782 Coromandel Peninsula
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-36.835946, 174.471917
map Open kaart