Naaktstrand Spencerville

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Na de aardbeving is dit gedeelte wederom de ‘favoriete plek’ van de Christchurch inwoners. Na overleg met de politie, ligt het erkende deel van het Spencer Park beach ongeveer 200 m ten noorden van de Heyders Road toegang. Dit deel is dichter bij Christchurch en het is eenvoudiger om op het zand te komen dan in Waikuku.

Rijd richting het noorden over Marshlands Road en sla rechtsaf op de Lower Styx Road, vervolgens in de richting van Spencerville en op Heyders Road nabij het strand. Loop over het strand naar het noorden (links). Dit is het erkende naaktstrand (kleding-optioneel) van de Christchurch omgeving, hoewel het ook gebruikt mag worden door voertuigen met vierwielaandrijving om naar de monding van Waimakariri River te rijden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Christchurch
8083 Canterbury Region
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-43.430742, 172.714092
map Open kaart