Naaktstrand Spencerville

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Na de aardbeving is dit gedeelte wederom de ‘favoriete plek’ van de Christchurch inwoners. Na overleg met de politie, ligt het erkende deel van het Spencer Park beach ongeveer 200 m ten noorden van de Heyders Road toegang. Dit deel is dichter bij Christchurch en het is eenvoudiger om op het zand te komen dan in Waikuku.

Rijd richting het noorden over Marshlands Road en sla rechtsaf op de Lower Styx Road, vervolgens in de richting van Spencerville en op Heyders Road nabij het strand. Loop over het strand naar het noorden (links). Dit is het erkende naaktstrand (kleding-optioneel) van de Christchurch omgeving, hoewel het ook gebruikt mag worden door voertuigen met vierwielaandrijving om naar de monding van Waimakariri River te rijden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Christchurch
8083 Canterbury Region
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-43.430742, 172.714092
map Open kaart