Eagles View Naturist Retreat

10
Fenomenaal 1 review
Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

 • Commerciële camping

Ledenvoordeel

2020:  NFN leden krijgen het hele jaar door 10% korting.

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Eagles View is een klein naturistenterrein anderhalf uur ten westen van Brisbane. Het dankt zijn naam aan de Wedge-tailed Eagles die veel in de omgeving te zien zijn. Gelegen op de Great Dividing Range biedt Eagles View uitzicht op de 2 onderliggende valleien. Er is veel wildlife op het terrein.

Aangesloten bij de ANF. Bezoekers word aangeraden zich van tevoren aan te melden, zodat ze niet voor een dichte deur staan. Kinderen en huisdieren zijn helaas niet welkom.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

10
  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Eten en drinken
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
10

Zoals bij alle naturistische terreinen in Australië is het raadzaam om eerst even te mailen of te bellen. Men weet graag wat voor vlees er in de kuip zit. Het is een vrij steile klim naar boven, maar wát een locatie! Boven op de berg een groot terrein met zes huisjes en kampeerplekken. Je wordt begroet door 'kangaroos' en 'bushturkeys'. Eigenaren Shelley en Harry hebben er een paradijs van gemaakt. In verband met de wildlife, geen (huis)dieren. Op twee plaatsen in de bush heeft Harry een paar banken neergezet, waar je bloot naar toe kunt wandelen en genieten van het uitzicht en het vrije gevoel. Een heerlijke grote buitenkeuken en binnenkeuken met woonkamer. Grote koelkasten voor iedereen te gebruiken. Zeker doen als je in Australië bent. Vlakbij Brisbane.?

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Eten en drinken
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

31 mrt 2018 - tom en lucia

Contactinformatie

Adresgegevens
310 Priors Road
4344 QLD Toowoomba
Australië
Contact
E-mail
eaglesviewretreat@hotmail.com
Telefoon
+61 (0)746975182 /+61 (0)418751981
Website
http://eaglesviewretreat.com.au
Navigatieadres
Google coördinaten
-27.69552, 152.03589
map Open kaart