Elephant Rock Naturist Retreat

8,8
Geweldig 1 review

Kenmerken

Type verblijf

 • Beginners

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Elephant Rock Naturist Retreat is 43 hectare van de Australische bush gelegen aan de voet van Mt Greville in het hart van de ‘Scenic Rim’ in Great South East van Queensland. Lake Moogerah is zichtbaar vanaf het dek Elephant Rock ligt op slechts 9 kilometer afstand van de Cunningham Highway ongeveer halverwege tussen Ipswich en Warwick, en twee uur van Brisbane of de Gold Coast, meestal langs snelwegen en snelwegen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

8,8
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  9

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
8,8

Zoals bij alle naturistische terreinen in Australië is het raadzaam om eerst even te mailen of te bellen. Men weet graag wat voor vlees er in de kuip zit. Twee nachten hebben we met onze camper op het terrein van Elephant Rock gestaan. Een bijzonder en zeer hartelijke ontvangst. De eigenaar Jaak (79) heeft het te koop staan en dat merk je ook wel. Midden in de wildernis een geweldig mooi terrein met hele ruime plekken. Er is water en stroom en keurige toilet/wasruimte. Grote keuken die je kunt gebruiken en van alle gemakken voorzien. Maar wat een paradijs voor naturisten hier! Onder Mt. Greville kun je heerlijk Naked Bush Walk maken, helemaal alleen en een met de natuur. Heel veel vogels geven hun dagelijks concert. De wandeling naar boven is ongeveer 20 minuten en eindigt bij een bankje dat “The Love Seat” wordt genoemd. Absolute aanrader voor als je naakt van Australië wil genieten.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  9

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6

31 mrt 2018 - tom en lucia

Contactinformatie

Adresgegevens
2055 Lake Moogerah Road
4309 QLD Moogerah
Australië
Navigatieadres
Google coördinaten
-28.06499, 152.51097
map Open kaart