Elephant Rock Naturist Retreat

8,5
Geweldig 1 review

Kenmerken

Type verblijf

 • Beginners

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Elephant Rock is 43 hectare van de Australische bush gelegen aan de voet van Mt Greville in het hart van de ‘Scenic Rim’ in Great South East van Queensland. Lake Moogerah is zichtbaar vanaf het dek Elephant Rock ligt op slechts 9 kilometer afstand van de Cunningham Highway ongeveer halverwege tussen Ipswich en Warwick, en twee uur van Brisbane of de Gold Coast, meestal langs snelwegen en snelwegen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

8,5
  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  9
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
8,5

Zoals bij alle naturistische terreinen in Australië is het raadzaam om eerst even te mailen of te bellen. Men weet graag wat voor vlees er in de kuip zit. Twee nachten hebben we met onze camper op het terrein van Elephant Rock gestaan. Een bijzonder en zeer hartelijke ontvangst. De eigenaar Jaak (79) heeft het te koop staan en dat merk je ook wel. Midden in de wildernis een geweldig mooi terrein met hele ruime plekken. Er is water en stroom en keurige toilet/wasruimte. Grote keuken die je kunt gebruiken en van alle gemakken voorzien. Maar wat een paradijs voor naturisten hier! Onder Mt. Greville kun je heerlijk Naked Bush Walk maken, helemaal alleen en een met de natuur. Heel veel vogels geven hun dagelijks concert. De wandeling naar boven is ongeveer 20 minuten en eindigt bij een bankje dat “The Love Seat” wordt genoemd. Absolute aanrader voor als je naakt van Australië wil genieten.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  9
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

31 mrt 2018 - tom en lucia

Contactinformatie

Adresgegevens
2055 Lake Moogerah Road
4309 QLD Moogerah
Australië
Contact
E-mail
elephantrock@optusnet.com.au
Telefoon
+61 (0)754635555
Website
http://www.elephantrock-naturally.com.au
Navigatieadres
Google coördinaten
-28.06499, 152.51097
map Open kaart