Stichting Isabellagriend in Roermond gered

Wordt lid
Naaktzwemmen bij naaktstrand Isabellagriend

Het was vijf voor twaalf voor Stichting Naturisme Isabellagriend. Als de Limburgse stichting niet snel nieuwe bestuursleden vond, werden de werkzaamheden in het voorjaar van 2021 afgebouwd.

Inspanningen van de stichting richten zich op naaktrecreatieterrein Isabellagriend, dat in natuurgebied Ooldergreend ligt. De stichting vormt de schakel tussen bezoekers, terreineigenaar Stichting het Limburgs Landschap en de gemeente Roermond. Ook wordt er van alles gedaan om de sfeer op het terrein te bevorderen. 

Oproep voor bestuursleden
De Stichting heeft laten weten dat na de oproep in het ledenmagazine UIT! van NFN Open & Bloot er zoveel reacties zijn gekomen dat de stichting voorgezet kan worden! Goed nieuws dus voor alle bezoekers van Isabellagriend.

Onderzoek
Afgelopen zomer heeft de stichting, in samenwerking met NFN Open & Bloot, een tevredenheidsonderzoek uit laten voeren onder bezoekers van het strand. In de bevindingen die te lezen zijn op de website van Stichting Isabellagriend, zitten genoeg aanknopingspunten waarmee de enthousiaste, nieuwe bestuursleden aan de slag kunnen.